KARPALO DE-STRESS BOOSTER 30 ml

Tasapainottava hoitoseerumi.

SKU f08bd9827cad Categories , Osasto:
Tasapainottava ja rauhoittava Ekopharma Karpalo De-Stress Booster hoitoseerumi sopii käytettäväksi rosaceasta kärsivälle iholle, punoittavalle ja ärtyneelle iholle tai epäpuhtauksiin taipuvaiselle ja reaktiiviselle iholle. Betaiini kosteuttaa ihoa, sinkkiglukonaatti ja lakritsijuuriuute auttavat hillitsemään ihoreaktioita, ja vähentävät ihon punoitusta. Vitamiinirikas karpalouute tukee ihon hyvinvointia, ja prebiootit vahvistavat ihon luonnollista mikrobiomia vähentäen ihon reaktiivisuutta.
Levitä seerumia puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin ja illoin.
SINKKIGLUKONAATTI Sinkki rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon tulehduksellisuutta sekä rauhoittaa punoitusta. LAKRITSIJUURIUUTE Lakritsijuuriuute on tehokas kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa. Se tasapainottaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta tehokkaasti.
Ingredients: Hamamelis Virginiana Leaf Water (Taikapähkinä/Witch Hazel), Glycerin, Zinc Gluconate, Inulin (Prebiotic), Vaccinium Oxycoccos Fruit Extract (Karpalo/Cranberry), Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Betaine, Propanediol, Aqua, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Menthol, Phenethyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide

Suositeltavia tuotteita